top of page

Systemische paardencoaching

Paarden leven in een kudde en zijn vluchtdieren. Ze nemen energie uit hun omgeving waar om te weten of ze veilig zijn. Breng je een persoon in contact met een paard, dan zal het paard, net als in de kudde, reageren op de vaak onbewuste gedachten, gevoelens en emoties van die persoon. Gedachten en emoties kunnen beïnvloed zijn door het (familie)- systeem. Het paard geeft met zijn lichaamshouding weer wat er kan spelen. Als coach benoem je dit en kun je kijken of interventies mogelijk zijn. Deelnemers ervaren systemische paardencoaching als diepgaand, zuiver en zonder oordeel.

Paardencoaching kan ingezet worden voor deelnemers van de jeugdzorgboerderij. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken wanneer u geen deelnemer bent van de zorgboerderij. Hier is geen leeftijd aan gebonden. 

Op onze boerderij geven wij workshops en bieden wij 1 op 1 begeleiding in de vorm van systemische (paarden) coaching. Heb je een Op onderstaande data (eerst aanmelden) of op afspraak bent u van harte welkom.


Paarden coaching is zo goed met familie opstellingen te combineren omdat de paarden eigenlijk altijd representant zijn voor iets of iemand binnen een familie systeem. De pure kracht en zuivere energie van paarden creëren vaak een bijna magisch veld waarin de essentie direct en zonder dat daar bijvoorbeeld gedachtes tussen zitten zichtbaar wordt. 

 

Graag aanmelden via onze contact gegevens. 

Kosten

Heb je een indicatie of komt u en/of uw kind op de zorgboerderij dan gelden er andere tarieven, neem hierover contact met ons op. 

Individuele begeleiding: €95,- excl. BTW

Vraag/thema inbrengen tijdens workshop: €75,- excl. BTW

Representant tijdens workshop: €25,- excl. BTW

Data workshop: 

 

workshops met paarden 
 

5 november - vol
8 januari 2023 - 4 plekken vrij
5 februari 2023 - 4 plekken vrij
5 maart 2023 - 4 plekken vrij

bottom of page