FE_20190626__DSC6367.JPG

Systemische paardencoaching

Paarden leven in een kudde en zijn vluchtdieren. Ze nemen energie uit hun omgeving waar om te weten of ze veilig zijn. Breng je een persoon in contact met een paard, dan zal het paard, net als in de kudde, reageren op de vaak onbewuste gedachten, gevoelens en emoties van die persoon. Gedachten en emoties kunnen beïnvloed zijn door het (familie)- systeem. Het paard geeft met zijn lichaamshouding weer wat er kan spelen. Als coach benoem je dit en kun je kijken of interventies mogelijk zijn. Deelnemers ervaren systemische paardencoaching als diepgaand, zuiver en zonder oordeel.

Paardencoaching kan ingezet worden voor deelnemers van de jeugdzorgboerderij. Daarnaast is het mogelijk om een afspraak te maken wanneer u geen deelnemer bent van de zorgboerderij. Hier is geen leeftijd aan gebonden. 

Op onze boerderij geven wij workshops en bieden wij 1 op 1 begeleiding in de vorm van systemische (paarden) coaching. Heb je een Op onderstaande data of op afspraak bent u van harte welkom. Graag aanmelden via onze contact gegevens. 

2021

Workshop familie opstellingen 23 november 2021 10:00 - 13:00 
Workshop familie opstellingen 22 december 2021 10:00 - 13:00