Kerstbomen verkoop 2015

December 2, 2015

 

Vandaag zijn de kerstbomen weer gebracht en starten wij met de verkoop. We hebben een ruime keuze in bomen, zowel kerstdennen, blauw sparren en Nordmannen. Naast de kerstbomen verkoop zal er op de zaterdagen van 12 en 19 december ook een kerstmarkt gehouden worden. Op deze markt zijn veelal zelfgemaakte kerstspullen te koop die zijn gemaakt door de deelnemers van de zorgboerderij. Er word koffie en thee geschonken en er worden verse oliebollen gebakken. Graag zien wij u verschijnen en helpen wij u aan een mooie boom, een bakje koffie en een oliebol!

 

Please reload

Featured Posts

Joryke en Safira Gelderse Kampioen M1

February 13, 2016

1/4
Please reload

Recent Posts

January 29, 2016

December 19, 2015

December 2, 2015

Please reload

Archief
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square

 Proudly created with Wix.com

  • google-plus-square
  • facebook-square